Upside down kage med pærer

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader.
  • 2 Pisk sukker og smør cremet.
  • 3 Tilsæt æggene et af gangen, mens der piskes.
  • 4 Bland hvedemel med bagepulver og ingefær.
  • 5 Vend melblandingen i dejen.
  • 6 Skær pærerne i kvarte, fjern kernehus og skær pærerne i skiver.
  • 7 Læg skiverne pænt i bunden af et ovnfast fad ca. 20 x 30 cm foret med bagepapir.
  • 8 Hæld kagedejen over pærerne og glat overfladen med en kniv.
  • 9 Bag kagen i ca. 35 minutter.
  • 10 Mærk efter med en kødnål om kagen er bagt.
  • 11 Hænger der dej ved bages kagen lidt længere tid.
  • 12 Lad kagen afkøle i formen i ca. 10 minutter før den forsigtigt vendes ud.
  • 13 Skær kagen i skiver og server med creme fraiche.
  • {{recipeDoneText}} Upside down kage med pærer

Opskriften er udviklet af