Uhyggelige Spøgelsessnitter

Energiinformation

  • Energi 430 Kj
  • Fedt 40 %
  • Kulhydrat 56 %
  • Protein 4 %

Sådan gør du

  • 1 Kom mel og smør i en skål, og hak det sammen til en grynet masse. Bland sukker med hjortetaksalt, og kom også det i skålen. Pisk ægget let sammen, kom det ned til de andre ingredienser, og ælt til en ensartet dej. Læg dejen koldt i ca. 1 time.
  • 2 Del dejen i 2, og rul hver del til en bane på ca. 45x20 cm – rul på et melet bord, og sørg for at dejen ikke hænger fast. Fordel et tyndt lag syltetøj ud på den ene bane, drys let med kartoffelmel, og læg den anden bane ovenpå. Tryk dejen let til. Skær kager med spøgelsesfacon med en kniv eller brug en udstikker med spøgelsesfacon (kan findes på internettet). Sørg for at dejen slutter til rundt i kanten, så syltetøjet ikke flyder ud og branker.
  • 3 Læg spøgelsessnitterne på bageplader med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved 175° i ca. 20 min.  
  • 4 Lag snitterne køle af, og overtræk dem så med hvid glasur rørt af flormelis og vand. Tegn øjne og mund med dekorationsglasur. Lad spøgelsessnitterne tørre før servering.
  • {{recipeDoneText}} Uhyggelige Spøgelsessnitter

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter