Tzatziki kylling med kartoffelsalat med røget paprika

Tzatziki kylling med kartoffelsalat med røget paprika

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2587 kJ
  • Energi 616 kcal
  • Protein 43 g
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrat 28 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær kyllingen igennem ryggen, fjern rygbenet og fold den ud som en sommerfugl. Læg den på en bradepande med bagepapir. 

  • 2

    Pensl kyllingen med oregano rørt med olivenolie og krydr den med salt og peber. 

  • 3

    Steg den i en forvarmet ovn ved 185° i ca. 50-60 minutter, indtil den er gylden og sprød. 

  • 4

    Skrub kartofler og kog dem i letsaltet vand i ca. 20 minutter indtil de er møre, køl dem af og halvér dem. 

  • 5

    Rør mayonnaisen sammen med skyr og røget paprika, smag til med salt og peber. Vend kartoflerne deri. 

  • 6

    Skær agurkerne i tynde skiver på langs og pluk basilikum i blade. 

  • 7

    Vend babyspinaten med agurk, basilikum og ærter forsigtigt, smag til med salt og peber. 

  • 8

    Anretning

    Anret kyllingen i små stykker med grønt og kartoffelsalat.

  • {{recipeDoneText}} Tzatziki kylling med kartoffelsalat med røget paprika

Opskriften er udviklet af