"Die Schwartzwälder Kirschtorte" er en tysk favorit, som består af svampede chokoladekagebunde med flødeskum og kirsebær imellem. En sikker vinder på kagebordet. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Pisk smør og sukker sammen.
  • 3 Del æggene i hvider og blommer.
  • 4 Rør æggeblommerne i smørblandingen en efter en.
  • 5 Rør hvedemel og kakao sammen med bagepulver i en skål og vend blandingen med smør- og ægblandingen. Pisk æggehvider til skum og vend det i dejen.
  • 6 Nu har du en ganske fast dej, som skal op i en smurt bageform på ca. 24 cm i diameter.
  • 7 Bag kagen midt i ovnen i ca. 45 minutter.
  • 8 Tag ud og afkøl helt.
  • 9 Skær kagen i tre bunde.
  • 10 Bland kirsebær og lage med kirsch.
  • 11 Tag ca. 10 kirsebær fra til pynt.
  • 12 Pisk fløden til skum.
  • 13 Læg en bund på et kagefad.
  • 14 Fordel halvdelen af lagen og kirsebærrene på den bund.
  • 15 Kom en tredjedel af flødeskummet herpå.
  • 16 Læg en bund på og gentag processen.
  • 17 Læg den sidste bund på, og fordel flødeskummet herpå.
  • 18 Hak eller høvl chokoladen og drys over flødeskummen.
  • 19 Pynt med kirsebær.
  • 20 Lad stå koldt i nogle timer, indtil du serverer kagen.
  • {{recipeDoneText}} Tysk kirsebærtærte

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier