Tyrkisk kød- og linsesuppe

En suppe, hvor man sætter sit eget præg på smagen i form af yoghurt, citron, hvidløg og persille.

Sådan gør du

  • 1 Yoghurten afdryppes i et kaffefilter, imens suppen laves.
  • 2 Løg og hvidløg hakkes og svitses i olien i en gryde.
  • 3 Kødet tilsættes og svitses, indtil det bliver brunligt.
  • 4 Flåede tomater, tomatkoncentrat, paprika, bouillon og linser tilsættes.
  • 5 Suppen koger under låg i ca. 20 min.
  • 6 Smages til med salt og peber og trækker 10 min,v før den serveres.
  • 7 Afdryppet yoghurt, fløde, krydderier og citroner stilles frem på bordet som tilbehør.
  • 8 Suppen serveres i skåle og smages individuelt til med f.eks. hvidløg, citronskal og lidt fløde.
  • {{recipeDoneText}} Tyrkisk kød- og linsesuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier