Tyrkisk brød

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 37 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 146 kcal
  • Fedtenergi 7 %

Sådan gør du

  • 1

    Opløs gæren i lunt vand, ikke over 32 grader, så vil gærcellerne dø. Så - lidt under håndvarmt. 

  • 2

    Bland væsken med mel og salt til en tyk grød. 

  • 3

    Hæld det på en kande, og stil det til hævning lunt 2 timer. 

  • 4

    Tænd ovnen på. 190 grader. 

  • 5

    Dejen hældes på bageplade med bagepapir – der bliver 2-3 brød, afhængig af størrelsen. 

  • 6

    Drys brødene med frøene og bag dem i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne.

  • {{recipeDoneText}} Tyrkisk brød

Tip

I stedet for Nigella frø kan sorte sesamfrø også bruges.

Opskriften er udviklet af