Tyndstegsfilet med kartoffelsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 DAG 1:
  • 2 Tænd ovnen på 175 grader.
  • 3 Skær den tykke scene væk, som sidder langs den ene side af tyndstegen.
  • 4 Rids tern i fedtet og brun kødet godt i ½ spsk olivenolie på alle sider.
  • 5 Krydr med timian, salt og peber, læg kødet på en rist i en bradepande og steg det i ovnen i ca. 40 min. – stegetiden afhænger af højden på kødet, tjek på pakningen.
  • 6 Lad kødet hvile ca. 10 min. før udskæring.
  • 7 Kartoflerne skrubbes og koges møre, afkøles og skæres i halve.
  • 8 Spidskål og fennikel snittes fint, radiser skæres i skiver og basilikum hakkes fint.
  • 9 Vend det hele med en marinade af dijonsennep, koldt vand, citronsaft, 1½ spsk olivenolie, salt og peber.
  • 10 Anret skiver af tyndstegsfileten med kartoffelsalat og servér foccaciabrød til.
  • 11 Opskriften er beregnet på 600 g kød. Gem resten af kødet til dag 2.
  • 12 DAG 2:
  • 13 Brug resten af kødet i en lækker thai-inspireret salat.
  • 14 Du erstatter blot svinemørbraden med resterne af tyndstegsfileten skåret i tern og vendt i salaten.
  • {{recipeDoneText}} Tyndstegsfilet med kartoffelsalat

Tip

Servér evt. rødvinssauce til kødet.

Opskriften er udviklet af