Tykstegsbøffer og bagte kartofler med krydderurter og fløde

Sådan gør du

  • 1

    Bagte kartofler:

    Start med kartoflerne
  • 2 Vask kartoflerne grundigt.
  • 3 De skal være så rene at man også får lyst til at spise skrællen af den bagte kartoffel.
  • 4 Sæt kartoflerne i et ovnfast fad eller på bradepanden.
  • 5 Bag den midt i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. eller til de er møre.
  • 6 Skær et låg af hver kartoffel og tag kartoffelmassen ud.
  • 7 Mos massen med smør og fløde og bland de hakkede krydderurter i.
  • 8 Fordel i kartoflerne og kom ost over.
  • 9 Graniter i ovnen ved 225 grader til overfladen er gylden.
  • 10

    Tykstegsbøfferne:

    Bank kødet let med hånden og drys det med salt og peber.

  • 11

    Varm olie eller smør på panden.

  • 12 Læg kødet på og steg det 2-3 min. på hver side ved god varme.
  • 13 Server med salat til.
  • {{recipeDoneText}} Tykstegsbøffer og bagte kartofler med krydderurter og fløde

Opskriften er udviklet af