Tykstegsbøffer med umanerlig god kartoffelmos og sauce verte

Sådan gør du

  • 1

    Sauce verte:

    Alle ingredienserne til sauce verte blendes til en ensartet grøn dressing, der røres sammen med cremefraiche og dijonsennep.
  • 2 Smag til med salt og peber.
  • 3

    Kartoffelmos:

    Kog kartoflerne i en gryde med vand uden salt til, de er møre.
  • 4 Hæld vandet fra.
  • 5 Kom kartoflerne tilbage i den varme gryde og pisk dem sammen med smør og olivenolie.
  • 6 Smag til med skåret dild, salt og peber.
  • 7 Vend rejerne i til sidst og anret med en varm ske kartoffelmosen på fire tallerkener.
  • 8 Pynt med dild.
  • 9

    Tykstegsbøffer:

    Soigner bøfferne, tryk dem let og lad dem stå ude i 30 minutter inden de skal steges.
  • 10 Vend dem hurtigt på en meget varm pande, så overfladen lukkes.
  • 11 Tag dem derefteraf og tilsæt lidt olie til panden.
  • 12 Steg bøfferne 4-5 minutterpå hver side, krydr dem med salt og peber.
  • 13 Lad dem hvile ca. 7 -10 minutter inden servering.
  • 14 Mens bøfferne hviler røres kartoffelmosen sammen.
  • 15

    Servering

    Bøffer, mos og sauce verte serveres straks derefterpå en hvid tallerken med et stykke godt brød til.
  • {{recipeDoneText}} Tykstegsbøffer med umanerlig god kartoffelmos og sauce verte

Opskriften er udviklet af