Tykstegsbøffer med sort peber og perleløg

Tykstegsbøffer med sort peber og perleløg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Smør friskkværnet sortpeber og olie på tyk-stegsbøfferne.
  • 2 Kog fonden i en tykbundet gryde i 5 minutter.
  • 3 Lad perleløgene kogeheri i ca. 15 minutter.
  • 4 Tag løgene op og kogfonden ned til 1 dl.
  • 5 Hverken mere eller mindre.
  • 6 Vend steakene hurtig påen meget varm pande, så overfladen lukkes.
  • 7 Tag dem derefter af og tilsæt lidt olie til panden.
  • 8

    Steg steakene 5-6 minutter på hver side og krydr dem med salt og peber.

  • 9

    Lad steakene hvile ca. 7-10 minutter inden servering.

  • 10

    Lad perleløgene simre i fonden i et par minutter inden servering.

  • 11 De skal være varme og let sprøde.
  • 12

    Servering

    Serveres med en sprød salat og stegte kartofler.

  • {{recipeDoneText}} Tykstegsbøffer med sort peber og perleløg

Opskriften er udviklet af