Tykstegsbøffer med persille og østershattecreme

Sådan gør du

  • 1 Skæl jordskokkerne og kog dem i vand tilsat eddike og salt, til de er al dente.
  • 2 Tag dem op og afkøl dem i koldt vand.
  • 3 Jordskokkerne skæres i lange skrå skiver på ca. 5 mm.
  • 4 Skær østershattene i tern og sauter dem i lidt smør, til de er bløde.
  • 5 Drys 1 spsk. hakket skalotteløg på og vend løg og østershatte sammen.
  • 6 Hæld fløde og cremefraiche på og reducer til cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
  • 7 Steg tykstegsbøfferne gyldenbrun på begge sider.
  • 8 Afhængig af kødets tykkelse, vil det tage ca. 3-4 minutter på hver side.
  • 9 Lad tykstegsbøfferne hvile 5 minutter inden de serveres.
  • 10 Rens de forskellige svampe og rist dem i smør, til de er gyldne.
  • 11 Vend jordskokkerne i og smag til med salt og peber.
  • 12 Anret østershatte cremen på varme tallerkener.
  • 13 Kom de ristede svampe/jordskokker på og drys det meget fint hakkede skalotteløg og den fintskåret persille over.
  • 14 Til sidst lægges den stegte tykstegsbøf ovenpå.
  • 15 Server et godt stykke brød til.
  • {{recipeDoneText}} Tykstegsbøffer med persille og østershattecreme

Opskriften er udviklet af