Tykstegsbøf med rodfrugtchips og agurk / rødløgssalat

Energiinformation

  • Energi pr. person 4113 KJ
  • Energi pr. person 979 Kcal
  • Protein 28 %
  • Kulhydrat 10 %
  • Fedt 62 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg rødbederne for sig og skær bund og top af de andre rodfrugter. Snit dem på langs på et mandolinjern, så de bliver 3-4 mm tykke og læg dem i en skål med koldt vand. Snit rødbederne til sidst og læg dem i en separat skål, så de ikke farver de andre rodfrugter.

  • 2

    Varm 2 liter olie op i en gryde og friter rodfrugterne lidt af gangen. Vent igen med rødbederne til sidst. Læg de friterede rodfrugter på køkkenrulle og drys med flagesalt.

  • 3

    Rens rødløgene og skær dem i halve tynde ringe. Vask og skær agurken i halve skiver. Vask persillen godt og hak den groft. Vend det hele sammen med lidt olie og eddike og smag til med salt og peber.

  • 4

    Krydr tykstegsbøfferne med godt med salt og peber og steg dem i smør efter anvisning på pakken. 

  • 5

    Mens du steger bøfferne kan du evt. give rodfrugtchipsene et hurtigt skud varme i en 200 ºC forvarmet ovn, ca. 5-10 min.

    Anret bøffer, chips og salat og server.

  • {{recipeDoneText}} Tykstegsbøf med rodfrugtchips og agurk / rødløgssalat

Opskriften er udviklet af