Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 470 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1

    Tø tunsteaks op, og dup dem tørre. 

  • 2

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 3

    Skyl og tør krydderurterne. Hak persille og klip dildspidser. 

  • 4

    Nip bønnerne og kom dem i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt, hæld kogende vand over, kog op et par minutter og hæld vandet fra. 

  • 5

    Skær løg i fine tern. 

  • 6

    Dræn kapers. 

  • 7

    Skær citron i både. 

  • 8

    Krydr kødet med salt og peber og steg eller grill det, ved høj varme, i olivenolie, på begge sider, ca. 4 minutter. 

  • 9

    Anretning

    Anret tunsteaks med løg, kapers og citron og bønner og kartofler med persille og dild ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner

Opskriften er udviklet af