Bland en smuk og lækker råkost og server med tun.

Sådan gør du

  • 1 Skyl og skræl gulerødder og rødbeder.
  • 2 Riv gulerødder og rødbeder på et rivejern.
  • 3 Skyl hvidkål og skær den i fine tynde strimler.
  • 4 Kom gulerødder, rødbede og hvidkål i en skål.
  • 5 Skyl pærer, fjern kernehus og skær dem i både.
  • 6 Kom pærer i skålen.
  • 7 Kom hasselnødder på en stegepande.
  • 8 Tænd for blusset og rist nødderne.
  • 9 Lad nødderne køle af og hak dem groft.
  • 10 Hæld rapsolie og æbleeddike over salaten.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Hæld vandet fra tunen og bland det i skålen.
  • 13 Kom hakkede hasselnødder og dild i til slut.
  • 14 Server 20 % til hvert barn, 1 skive rugbrød og 2 dl mælk at drikke til.
  • 15 Server 30 % til hver voksen, 1 skive rugbrød og 2 dl mælk at drikke til.
  • {{recipeDoneText}} Tun og råkost i farver

Tip

Du kan bruge andre grøntsager til råkosten.

Opskriften er udviklet af