Tun med yoghurtdressing, æg og drueagurker

Husk at spise fisk flere gange om ugen og gerne til frokost. Bland fuldkornsbulgur i salaten og spis rugbrød til. Så har du et mættende frokostmåltid.

Husk at spise fisk flere gange om ugen og gerne til frokost. Bland fuldkornsbulgur i salaten og spis rugbrød til. Så har du et mættende frokostmåltid.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4921/20614/1920/tun_yoghurtdressing_aeg_drueagurker.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Æg","Alias":"AEg"},{"Name":"Fisk \u0026 skaldyr","Alias":"FiskSkaldyr"},{"Name":"Salater","Alias":"Salater"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Fisk og skaldyr","Alias":"FiskOgSkaldyr"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Lette retter","Alias":"LetteRetter"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift fejlmeldt","Alias":"vSSOpskriftFejlmeldt"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="7593" data-is-banner-enabled="False">