Tun med yoghurtdressing, æg og drueagurker

Tun med yoghurtdressing, æg og drueagurker

Fisk er sundt, selv når det er på dåse. Nyd tun sammen med blandt andet bulgur, æg og drueagurker i denne friske og fyldige salat. Opskriften er ideel til 2 voksne og 2 børn.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Vej 150 g fuldkornsbulgur af
  • 3 Kog bulguren efter anvisningen på pakken
  • 4 Lad bulguren dryppe af
  • 5 Hæld vand i en gryde, og bring vandet i kog
  • 6 Læg æggene i vandet når det koger, og kog dem i 10 min.
  • 7 Lad æggene køle af, pil dem, og del hvert æg i fire
  • 8 Bland en dressing af surmælksprodukt, sennep, karry, sukker, salt og peber
  • 9 Smag dressingen til og sæt den på køl
  • 10 Åbn dåserne med tun, og hæld vandet fra
  • 11 Skyl salaten, og pluk den i mindre stykker
  • 12 Skær cornichonerne eller drueagurkerne i mindre tern eller i skiver
  • 13 Skær oliven i mindre stykker
  • 14 Bland tun med dressing, salat, oliven og cornichoner eller drueagurker. Læg æg ovenpå
  • 15

    Servering:

    Del portionen i fire. Giv hvert barn 20 procent af salaten og hver voksen 30 procent. Giv hver person 1 ½ skive rugbrød som tilbehør til salaten.
  • {{recipeDoneText}} Tun med yoghurtdressing, æg og drueagurker

Tip

Du kan også smage dressingen til med andre krydderier eller friske krydderurter. For eksempel paprika, persille eller dild

Opskriften er udviklet af