Tun med æg, salte agurker og sprødt bacon

Tun med æg, salte agurker og sprødt bacon

Giv dig selv en udfordring og lav din egen mayonnaise, det smager skønt!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Mayonnaise:

    Skyl citronen og riv skallen på den fine side af rivejernet
  • 2 Pil hvidløg og kom det i en blender sammen med dijonsennep, samt saft og skal af en citronen
  • 3 Tænd for blenderen og kør i et minut
  • 4 Tilsæt olivenolie i en tynd stråle mens blenderen kører
  • 5

    Salaten:

    Hæld vand fra tunen
  • 6 Kom tunen i en skål
  • 7 Skyl salaten og riv den i grove stykker
  • 8 Snit drueagurkerne fint
  • 9 Hæld mayonnaise over tunen og bland med agurk og salat
  • 10 Læg bacon på en stegepande
  • 11 Tænd på blusset og steg bacon på begge sider til det er sprødt
  • 12 Læg bacon dryppe af på et stykke fedtsugende papir
  • 13 Bræk bacon i grove stykker og kom det over salaten
  • 14 Kom vand i en gryde og kog vandet op
  • 15 Kom æggene i vandet og lad dem koge i 6 til 10 minutter afhængig af om de skal være blødkogte eller hårdkogte
  • 16 Pil æggene, del dem i kvarte og læg dem over salaten
  • 17 Læg rugbrød på en brødrister og rist det sprødt på begge sider
  • 18 Del rugbrødet i stave
  • 19 Server godt 20 % af salat og rugbrød til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Tun med æg, salte agurker og sprødt bacon

Tip

Du kan også købe en god mayonnaise og smage til med presset hvidløg

Opskriften er udviklet af