Trifli med råsyltede bær og hasselnøddemakroner

Sådan gør du

  • 1

    Råsyltede bær

    Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.
  • 2 Flæk ½ vaniljestang og skrab kornene ud. Kom korn og 1 spsk. sukker i en skål og mas vaniljen ud i sukkeret.
  • 3 Kom den tomme vaniljestang, citron og bær i skålen, vend rundt og stil i køleskab til dagen efter. Rør gerne i ny og næ.   
  • 4

    Makroner

    Sæt ovnen på 125 grader. 
  • 5 Blend nødder og sukker i en foodprocessor så fint som muligt. Kom æggehvide i til det samler sig som dej. 
  • 6 Kom dejen i sprøjtepose med en lille glat tyl. Lav små runde kager med diameter som en 5-krone.
  • 7 Bag kagerne ca. 25 minutter, afkøl og gem i kagedåse. 
  • 8

    Råcreme

    Flæk den anden halve vaniljestang og skrab kornene ud. Kom korn og 1 spsk. sukker i en skål og mas til vaniljen er fordelt i sukkeret. 
  • 9 Vaniljesukkeret, det resterende sukker og æggeblommer piskes til en tyk "snaps". 
  • 10 Pisk fløden til let skum og vend i "snapsen". 
  • 11 Kom råsyltede bær i bunden af 4-6 glas. 
  • 12 Kom lidt knækkede makroner over, så creme og afslut med råsyltede bær. Server straks og iskoldt.
  • {{recipeDoneText}} Trifli med råsyltede bær og hasselnøddemakroner

Opskriften er udviklet af