Trekornsflutes

Sådan gør du

  • 1 Gæren smuldres i dejfadet.
  • 2 Hæld 1 dl lunkent vand over.
  • 3 Rør gæren glat og hæld resten af vandet i.
  • 4 Tilsæt kommen, hørfrø, sesamfrø, olie, salt, sigtemel og det meste af hvedemelet.
  • 5 Ælt dejen godt sammen og kom mere mel i, til dejen slipper skålen.
  • 6 Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
  • 7 Ælt dejen let igennem.
  • 8 Del den i 3 lige store stykker, der trilles i bagepladens længde og lægges på plade med bagepapir.
  • 9 Efterhæver til dobbelt størrelse, tildækket og lunt.
  • 10 Pensles med æggehvide og drysses med sesamfrø.
  • 11 Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225° i ca. 20 min.
  • 12 Afkøles på rist.
  • {{recipeDoneText}} Trekornsflutes

Opskriften er udviklet af