Sådan gør du

  • 1 Hak chokoladen groft og kom den i en lille tykbundet gryde sammen med smør og sirup.
  • 2 Smelt det hele sammen ved lav varme og rør lidt i det, så blandingen bliver glat og blank.
  • 3 Tag gryden af varmen og lad chokolademassen køle en lille smule.
  • 4 Smuldr eller bræk risgaletterne i mindre stykker og vend dem i chokoladen sammen med tranebærrene.
  • 5 Sørg for at alt er dækket godt af chokolade.
  • 6 Sæt en skefuld af blandingen på et stykke bagepapir, læg en ispind eller et træspyd ovenpå.
  • 7 Kom igen en lille skefuld ovenpå, så pinden er godt dækket.
  • 8 Lad chokoladen størkne i mindst 1 time og gerne til næste dag.
  • 9 Servér tranebær-pops som ’slikkepinde’ til børnefødselsdagen.
  • {{recipeDoneText}} Tranebærpops, 10 stk.

Tip

Du kan også lave pops af cornflakes eller popcorn i stedet for poppede ris og du kan udskifte tranebærrene med fx rosiner eller tørrede blåbær.

Opskriften er udviklet af