Tranebærost med valnødder
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 30 g.
  • Fedt 24 g.
  • Energifor./ pers 204 kcal
  • Fedtenergi 59 %
  • 1

    Beskrivelse

    Rist valnødderne let på en tør pande, hak dem groft og lad dem afkøle. 

  • 2

    Skær tranebær meget fint. 

  • 3

    Rør osten med tranebær og krydr med salt.

  • 4

    Læg valnødderne på et stykke bagepapir. 

  • 5

    Læg osten på og rul nu en tyk pølse. Anret med ostekiks.

  • Så er det spisetid! Tranebærost med valnødder

Tip

Denne ost er god som en del af en brunch- eller frokostbuffet med masser af friske og lækre salater og frisk frugt.

Opskriften er udviklet af