Tranebærost med valnødder

Tranebærost med valnødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 30 g.
  • Fedt 24 g.
  • Energifor./ pers 204 kcal
  • Fedtenergi 59 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rist valnødderne let på en tør pande, hak dem groft og lad dem afkøle. 
  • 2 Skær tranebær meget fint. 
  • 3 Rør osten med tranebær og krydr med salt.
  • 4 Læg valnødderne på et stykke bagepapir. 
  • 5 Læg osten på og rul nu en tyk pølse. Anret med ostekiks.
  • {{recipeDoneText}} Tranebærost med valnødder

Tip

Denne ost er god som en del af en brunch- eller frokostbuffet med masser af friske og lækre salater og frisk frugt.

Opskriften er udviklet af