Traditionel suppe med rispakker

Sådan gør du

  • 1 Kog benene i vand og soja tilsat laurbærblade i 1,5 time, skum jævnligt af med en hulske.
  • 2 Tilsæt fintsnittet gulerod 5 min. før suppen er færdig.
  • 3 Tag benene op.
  • 4 Rør farsen sammen. Blødgør et rispapirark ad gangen ved at lægge det i et fad med varmt vand.
  • 5 Læg 2 spsk fars på den ene ende af rispapiret, fold det over, bøj begge sider ind over fyldet og rul pakken sammen. Fortsæt på denne måde, til du har lavet 8 pakker.
  • 6 Sæt pakkerne på bunden af en sauterpande.
  • 7 Hæld lidt af suppen ved og damp dem under tætsluttende låg i 10 min.
  • {{recipeDoneText}} Traditionel suppe med rispakker

Tip

Anretning

Servér suppen med rispakker og pynt med purløg og fintsnittet porre.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier