Tournedos med kartofler, feta og persille

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Ovnen tændes på 185 grader.
  • 3 Kartoflerne vendes med olivenolie og bredes ud i et ildfast fad.
  • 4 Kun i ét lag, så går tilberedningen hurtigt.
  • 5 Krydr kartoflerne med salt, peber og timian.
  • 6 Bag kartoflerne i ovnen i 20-25 min. til de er møre.
  • 7 Vend de ovnbagte kartofler med fetaost, persille og cherrytomater.
  • 8 Steg tournedos i rapsolie i 3-4 min. på hver side og krydr med salt, peber og evt. lidt timian.
  • 9 Anret tournedos med salaten af ovnbagte kartofler og evt. rødvinssauce.
  • {{recipeDoneText}} Tournedos med kartofler, feta og persille

Tip

Hjemmelavet rødvinssauce: 2 spsk finthakket skalotteløg, 75 g champignon skåret i små tern, 1 spsk olivenolie, 1½ spsk balsamico, 3 dl rødvin, 5 dl kalvebouillon, 25 g koldt smør, salt og peber. Rist skalotteløg og champignon i en gryde med olivenolie indtil de er møre, tilsæt balsamico og rødvin og lad det koge indtil 1/3 af væsken er tilbage. Tilsæt kalvebouillon og lad saucen koge indtil den har en god smag. Pisk koldt smør i saucen og krydr med salt og peber. Jævn evt. saucen med lidt maizena.

Opskriften er udviklet af