Tournedos i spidskål med rabarber chilichutney og lun hvedekerne salat

Tournedos i spidskål med rabarber chilichutney og lun hvedekerne salat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Tournedos:

    Brun tournedoserne på en pande
  • 2 Skær bunden af spidskålen og løsn bladene uden de flækker
  • 3 Blancher dem og lad bladene dryppe af i et viskestykke
  • 4 Pak bøfferne ind i bladene, og pensl dem med olie
  • 5

    Læg dem i et ovnfast fad og stil dem midt i ovnen 8-10 min. ved 180°

  • 6

    Rababer chilichutney:

    Lad bøfferne hvile ca. 10 min. Skær rabarberstænglerne i skrå skiver

  • 7 Skær rødløgene i tynde skiver
  • 8 Rist rabarber og løg i honning
  • 9

    Fjern kernerne fra chilien, og skær dem i tern. Tilsæt chili og balsamico eddike og lad det simre 1 min. Pisk majsstivelse og vand sammen, og hæld det på

  • 10

    Kog chutneyen op og smag den til med salt og peber

  • 11

    Lun hvedekerne salat:

    Kog hvedekernerne ca. 10 min. i vand
  • 12 Kog gulerødderne hele 1 min. i letsaltet vand
  • 13

    Citronvinaigrette:

    Riv citronskallen fint, og bland den med olivenolie
  • 14

    Pres citronsaften ud, og tilsæt salt og peber

  • 15 Vend gulerødder, hvedekerner, felt-salat og citronvinaigrette sammen.
  • {{recipeDoneText}} Tournedos i spidskål med rabarber chilichutney og lun hvedekerne salat

Opskriften er udviklet af