Toscansk brødsalat med melon og grillet bøf

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Melonen skæres i passende stykker.
  • 2 Brødet skæres i 1 1/2 cm store tern.
  • 3 Agurken halveres, kernerne skrabes ud med en ske og agurken skæres i skiver.
  • 4 Tomaterne halveres og løget hakkes.
  • 5 Alle ingredienser vendes sammen i en salatskål.
  • 6 Dressingen røres sammen, smages til og blandes godt med salaten.
  • 7 Lad salaten trække, dækket med film, i ca. 30 min.
  • 8 Drys bøfferne med salt og peber og grill dem på begge sider et par min.
  • 9

    Servering

    Servér salat og bøffer som frokost eller lettere aftensmad.
  • Så er det spisetid! Toscansk brødsalat med melon og grillet bøf

Opskriften er udviklet af