Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver.
  • 2 Pil løget og skær det i meget tynde skiver.
  • 3 Svits kartofler og løg i 2 spsk olie på en pande.
  • 4 De skal blive møre uden at brune.
  • 5 Pisk æggene sammen.
  • 6 Vend kartoffelløg-blandingen i.
  • 7 Krydr med salt og peber.
  • 8 Hæld kartoffelblandingen på panden med de sidste 2 spsk olie.
  • 9 Bag tortillaen gylden på den ene side ca. 5 min.
  • 10 Lad den glide ud på et grydelåg.
  • 11 Læg panden over og vend tortillaen over på panden igen.
  • 12 Bag tortillaen gylden på den anden side indtil æggemassen er helt stivnet, ca. 5 min. Afkøl tortillaen og skær den i mindre tern.
  • 13 Opbevar tortillaen i køleskabet natten over, så er den klar til madpakken dagen efter.
  • {{recipeDoneText}} Tortillas

Opskriften er udviklet af