Tortilla med wokkede grønsager

Sådan gør du

  • 1 Rens grønsagerne og snit dem fint.
  • 2 De kan snittes på langs eller i firkantede former.
  • 3 Men det er vigtigt med tynde skiver i ca. samme størrelse, når man lynsteger på panden.
  • 4 Tænd op under en wokpande eller alm. pande/gryde og varm olien op.
  • 5 Put grønsagerne på panden – de grove grønsager før de vandholdige, så alt bliver færdigt på samme tid.
  • 6 Lun tortilla i ovnen ved 200 grader i 2 minutter.
  • 7

    Servering

    Fyld de wokkede grønsager og et par kødboller (se opskrift) i 4 tortilla, og rul dem til en wrap.
  • {{recipeDoneText}} Tortilla med wokkede grønsager

Tip

  1. Tortillaen pakkes og spises nem med madpapir rullet omkring.

  2. Riv halvdelen af når den skal spises, så er der stadig et "håndtag" i den ene ende.
  3. Rester fra aftensmad fx ratatouille, salater og risretter er godt som fyld i tortilla.

Opskriften er udviklet af