Tortilla med squash, løg og kartofler

Sådan gør du

  • 1 Sauter løgene bløde i olivenolie et par minutter under omrøring.
  • 2 Skær squashen igennem på langs og skær den derefter i tynde skiver, bland dem med løgene og sauter yderligere et par minutter, før kartoferne kommes ved og sauteres med i et par minutter.
  • 3 Pisk æggene sammen, vend alt grøntfyld samt krydderurter i og smag til med salt og rundhåndet med friskkværnet peber.
  • 4 Hæld æggemassen i en lille, velsmurt bradepande ca.30 x 22 cm. og bag den gylden og fast i ovnen ved 200°, ca. 20 minutter.
  • 5 Lad tortilaen afkøle og vend den ud på et stykke bagepapir og skær den i firkantede stykker.
  • 6

    Servering

    Stænk salaterne med lidt olivenolie og sherryeddike, krydr med salt og peber og server salaten til tortillaen sammen med godt brød.
  • 7 Grøn hovedret, som f.eks kan suppleres med kogt –eller lufttørret skinke.
  • {{recipeDoneText}} Tortilla med squash, løg og kartofler

Opskriften er udviklet af