Torskesalat med stenbidderrogn

Sådan gør du

  • 1 Kom torsken i en gryde, dæk med koldt vand og tilsæt 1 tsk salt
  • 2 Kog vandet op, skru ned til jævn varme og lad torsken simre i 10 min.
  • 3 Tag torsken op af kogevandet og lad den køle af.
  • 4 Snit salaten fint og læg den på et fad.
  • 5 Skær kartoflerne i skiver og tomaterne i både og fordel dem mellem salaten.
  • 6 Pil fiskekødet fri af ben og skind.
  • 7 Pluk torsken i mindre stykker og læg dem mellem salaten.
  • 8 Pisk mayonnaisen med citronsaft og smag til med salt og peber.
  • 9 Hæld mayonaisen over salaten.
  • 10 Pynt med hakket purløg, stenbiderrogn og æg i både.
  • 11 Tilbehør: godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Torskesalat med stenbidderrogn

Opskriften er udviklet af