Torskeburger med agurkesalat

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær agurkerne i tynde skiver på et rivejern.
  • 3 Drys lidt fint salt over, og lad agurkerne trække, mens det øvrige tilberedes.
  • 4 Skær fisken i fire stykker, og krydr med salt og peber.
  • 5 Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir, og bag den i ca. 8 min.
  • 6 Vrid agurkerne fri for salt.
  • 7 Rør en lage af eddike, 1 dl vand og sukker, og hæld over agurkerne.
  • 8 Lun bollerne, flæk dem, og fyld med salat, torsk og agurkesalat.
  • {{recipeDoneText}} Torskeburger med agurkesalat

Tip

Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller. Torsken kan også steges på en slip let-pande i 3-4 min. på hver side. Burgeren kan serveres med mangochutney.

Opskriften er udviklet af