Bland citrusfrugter i din perlespelt. Det giver et dejligt friskt pift.

Sådan gør du

  • 1

    Citrussalat:

    Kom vand i en gryde.
  • 2 Bring vandet i kog, og kog perlespelt efter anvisningen på pakken.
  • 3 Skræl appelsin, grape og citron.
  • 4 Skær eller pil citrusfrugterne i både.
  • 5 Skyl mynte og hak groft.
  • 6 Tilsæt mynte og rapsolie.
  • 7 Vend forsigtigt rundt.
  • 8 Smag til med lidt salt.
  • 9

    Torsk:

    Vend torsk i fuldkornsmel.
  • 10 Tag en pande, kom smør på.
  • 11 Varm smørret op og lad det bruse af.
  • 12 Steg torsken ca. 3 minutter, vend og krydr med salt og peber.
  • 13 Server godt 20 % af fisk og salat til hvert barn og 2 dl sodavand at drikke til. Server knap 30 % af fisk og salat til hver voksen og 1 øl at drikke til.
  • {{recipeDoneText}} Torsk og citrussalat

Tip

Du kan også bage fisken i ovnen ved 140 grader i ca. 12 minutter.

Opskriften er udviklet af