Torsk med sennepssauce

Sådan gør du

  • 1 Skær torskefileterne i 6 cm brede stykker.
  • 2 Læg fisken i et ovnfast fad, smurt med lidt olie.
  • 3 Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • 4 Damp fisken i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader.
  • 5 Pisk smør, mel og mælk sammen i en tykbundet gryde under opvarmning.
  • 6 Kog saucen igennem.
  • 7 Smag til med fiskesennep, salt og evt. lidt hvidvinseddike.
  • 8 Servér den dampede torsk med sprød bacon, æg i både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.
  • {{recipeDoneText}} Torsk med sennepssauce

Tip

I stedet for torsk kan du bruge mørk- eller lyssej, kuller, kulmule eller lange.

Opskriften er udviklet af