Torsk med nye kartofler og stegte kapers

Smager dejligt med lidt smeltet smør. Vi steger kapers i olie, fordi stegning i olie giver dem en ny og spændende smag, som passer ekstra godt til torsken.

Sådan gør du

  • 1 Skær torsken i mindre stykker, og læg dem på et fad.
  • 2 Krydr torskestykkerne med lidt salt, og lad dem stå, mens du forbereder resten af ingredienserne.
  • 3 Kog kartoflerne, og pil dem.
  • 4 Kom halverede radiser i en lille gryde, og dæk dem med vand.
  • 5 Lad dem småkoge i et minut, og hæld vandet fra.
  • 6 Kom kapers på en teflonpande med olivenolie, og rist dem i et par minutter, til de begynder at skifte farve. Tag dem fra panden.
  • 7 Kom lidt smør og olie på panden, og steg torsken to minutter på hver side.
  • 8 Smelt lidt smør i en gryde.
  • 9 Server de nye kartofler med torsk, radiser og kapers.
  • 10 Dryp lidt smeltet smør hen over hele herligheden, og krydr med lidt limeskal og limesaft.
  • {{recipeDoneText}} Torsk med nye kartofler og stegte kapers

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier