Torsk med grøn pasta, grønne bønner, nødder og parmesan

Energiinformation

  • Energi 2411 kJ
  • Energi 574 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrat 59 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1 Blend hvidløg, spinat og persille sammen med 3 spsk olivenolie. 
  • 2 Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm. 
  • 3 Rist nødderne gyldne på en varm pande og hak dem groft. 
  • 4 Kog bønnerne møre i vand. Vend pasta med spinat og bønner og smag til med salt og peber.
  • 5 Skær fisken ud i passende stykker og steg dem af på en varm pande i 1 spsk olivenolie i ca. 1 min på hver side. 
  • 6 Anret fisken med pasta, nøder og revet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Torsk med grøn pasta, grønne bønner, nødder og parmesan

Tip

Kan fint laves med kyllingebryst, svinekotelet eller flere bønner og som vegetarret.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier