Torsk i sprød skinke med æg, rødbede og peberrod

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 14 g.
  • Kulhydrater 3 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 297 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 3 Torskefileterne skæres til i alt 8 små fileter a ca. 75 g stykket. 
  • 4 Pak hver af fileterne ind i en skive skinke og læg pakkerne i et ovnfast fad. Stil dem i ovnen i ca. 14 minutter. 
  • 5 Kog imens æggene hårde – 10 minutter. 
  • 6 Overrisl dem med koldt vand. Pil dem og hak dem. 
  • 7 Skær top og bund af citronen, stil den op, skær skrællen af oppefra og ned incl. alt det hvide. Skær i alt 8 både af den skrallede citron. 
  • 8 Hak rødbederne. 
  • 9

    Anretning

    Anret salaterne med fisken, æg, citron, rødbede og peberrod. Og servér lunt brød til.
  • {{recipeDoneText}} Torsk i sprød skinke med æg, rødbede og peberrod

Opskriften er udviklet af