Torsk i pakke med græsk salat

Bag pakken i ovnen eller på grillen. Server med ris eller bulgur eller blot et godt brød. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.

  • 2 Læg et stort stykke bagepapir i en lille bradepande.
  • 3 Læg fisken heri.
Krydr med salat og peber og chili.

  • 4 Skær citronerne i mindre stykker, og fordel dem mellem fiskestykkerne.

  • 5 Drys kapers og persille herpå, og dryp til sidst olivenolie på.
  • 6 Fold papiret op omkring fisken, og luk pakken.
  • 7 Bag fisken i 20 minutter.

  • 8

    Åbn pakken, og se, om fisken er gennemkogt og helt hvid. Hvis ikke, giver du den fem minutter mere.


  • 9 Skær tomater, løg og agurk i mindre stykker.
  • 10 Vend dem med oliven og olie og krydr med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Torsk i pakke med græsk salat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier