Tomatsuppe med flødepeberrod

Tomatsuppe med flødepeberrod

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hæld kogende vand over tomaterne og flå dem.
  • 2 Hak dem fint. Hak løg og hvidløg.
  • 3 Svits løg, hvidløg og tomater i smørret i en gryde.
  • 4 Rør tomatpuré i og tilsæt salt og peber.
  • 5 Hæld bouillonen i gryden.
  • 6 Lad suppen koge i 15-20 min. Smag den til.
  • 7 Flødepeberrod: Pisk fløden næsten stiv.
  • 8 Bland peberroden i flødeskummet, så snart den er revet.
  • 9 Smag til med citronsaft, salt, peber og en anelse sukker.
  • 10 Serveres til kogt/sprængt oksekød, sprængt tunge og skinke.
  • {{recipeDoneText}} Tomatsuppe med flødepeberrod

Tip

Flødeblandingen kan fryses. Suppepasta kan kommes i suppen de sidste par minutter af kogetiden.

Opskriften er udviklet af