Klassiker, som smager ekstra godt med rigeligt revet ost på toppen. Du vælger selv, om du vil blende suppen, så den bliver silkeblød, eller om du vil nyde den i sin rå, rustikke form.

Sådan gør du

  • 1 Varm olivenolie op i en gryde og sauter løg og hvidløg i ca. 5 minutter.
  • 2 Skær gulerødder og bladselleri i terninger på ca. 2 x 2 cm, kom dem i gryden og sautér yderligere 5 minutter.
  • 3 Tilsæt hakkede tomater, fyld dåserne med koldt vand og hæld det i gryden.
  • 4 Tilsæt timian og halvdelen af den friske basilikum.
  • 5 Kog hele molevitten i mindst 30 minutter.
  • 6 Tag timianen op. Blend suppen, hvis du vil have den lind, eller spis den, som den er, hvis den godt må være lidt rustik.
  • 7 Pynt med resten af basilikummen.
  • 8 Spis med lidt groft brød til eller kom lidt kikærter, bønner eller linser i. Det mætter og er gode proteiner.
  • {{recipeDoneText}} Tomatsuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier