Sådan gør du

  • 1 Skær tomaterne i terninger.
  • 2 Pil, og hak hvidløg og rødløg.
  • 3 Hak basilikumbladene.
  • 4 Bland det hele i en skål sammen med olie og krydderier.
  • 5 Lad salsaen trække i køleskabet.
  • 6 Læg bagepapir i en bradepande og tænd ovnen på 225 grader.
  • 7 Bland kød med presset hvidløg, spidskommen, salt og peber.
  • 8 Skyl snackpeberen, og skær den igennem på langs.
  • 9 Fjern kernerne.
  • 10 Skær snackpeberen i tynde, korte strimler, og blan dem i kødet sammem med vand.
  • 11 Form 8 aflange kødboller.
  • 12 Stik et træspid i hver kødbolle, og klem den godt fast.
  • 13 Læg kødspiddene i bradepanden.
  • 14 Steg kødspiddene i ovnen i 15 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Tomatsalsa med kødspid

Opskriften er udviklet af