Tomatsalat med mozzarella, chili og sorte oliven

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 108 kcal
  • Fedtenergi 58 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær tomaterne i både. 

  • 2

    Skær løget i halve ringe. 

  • 3

    Skær chili i fine ringe, undgå kernerne. 

  • 4

    Bland, i en stor salatskål, tomaterne med rødløg, chili og oliven. 

  • 5

    Dræn osten og riv den i flager med fingrene, og bland den i salaten. 

  • 6

    Riv citronskallen fint hen over ingredienserne. Undgå at rive ned i det hvide, bitre lag. 

  • 7

    Nip basilikumblade og læg dem hen over salaten. 

  • 8

    Dryp med olivenolie, drys let med salt, kværn lidt peber over – og bland salaten.

  • {{recipeDoneText}} Tomatsalat med mozzarella, chili og sorte oliven

Tip

Dadeltomater, San Marzano tomater, cocktail tomater, cherrytomater – alle gode til denne salat. Et stykke lunt, rustikt brød og en lille skål med olivenolie, til at dyppe brødet i – passer perfekt til denne salat.

Opskriften er udviklet af