Tomatmousse med krabber

Sådan gør du

  • 1 Læg husblasen i blød i koldt vand.
  • 2 Skær løgene i tern og lad dem mørne i en gryde sammen med tomaterne.
  • 3 Purér i blender eller med stavblender.
  • 4 Tag husblasen op af vandet og smelt den i den varme tomatblanding.
  • 5 Tilsæt tomatpuré og dild og smag til med cayenne, salt, citronsaft og sukker.
  • 6 Stil blandingen i køleskab til det er halvstift. Pisk fløden stiv og vend den i. Hæld væden fra krabberne, del dem i mindre stykker og vend dem i.
  • 7 Hæld blandingen i en randform.
  • 8 Lad den stivne i køleskab i 6-8 timer.
  • 9 Skær moussen fri langs formens kant og vend den ud på et fad med salatblade og dild.
  • {{recipeDoneText}} Tomatmousse med krabber

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier