Tomatfrikadeller med blomkål og sprøde løg

Hvis der bliver et par frikadeller tilovers kan du lune dem og servere til en tomat og fetaost salat dagen efter, gerne sammen med kogt bulgur.

Sådan gør du

  • 1 Kom kødet i en skål.
  • 2 Hak tomaterne og vend i sammen med mel, vand og krydderier. Rør sammen til en fars.  
  • 3 Form farsen til frikadeller med en ske og gennemsteg på en pande i olie.  
  • 4 Skær blomkål i mindre stykker og damp møre i letsaltet vand ca. 5 minutter.
  • 5 Skær løget i skiver og steg sprøde på en lille pande i olie.  
  • 6 Dryp evt. lidt sky fra panden over. Om du serverer spaghetti og en god ketchup/tomatsauce eller nøjes med godt brød til er op til dig.
  • {{recipeDoneText}} Tomatfrikadeller med blomkål og sprøde løg

Opskriften er udviklet af