Sådan gør du

  • 1 Kom brombær, vand og 2 spsk. sukker i en gryde og lad simre i 5 minutter. Lad stå og afkøl helt.
  • 2 Kom Grappa heri. 
  • 3 Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. 
  • 4 Kom vaniljekorn og 3 spsk. sukker på en tallerken og mas sammen med bagsiden af en ske. 
  • 5 Kom vaniljesukker og æggeblommer i en skål og pisk sammen. Pisk mascarponeosten ud heri. 
  • 6 Pisk æggehvider til skum og vend i. Pisk fløden til skum og vend i. 
  • 7 Læg kiksene i bunden af en form med kant. De skal dække hele bunden. Fordel brombærblandingen herpå. Fordel cremen herpå. Dæk formen med film og stil i køleskabet mindst 2 timer. Gerne natten over. 
  • 8 Tag ud, drys kakaopulver over og server.
  • {{recipeDoneText}} Tiramisu med brombær

Opskriften er udviklet af