Timianflæsk med appelsinsalat

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med hakket timian, salt og peber.
  • 3 Varm panden ved god varme.
  • 4 Brun skiverne 1 minut på hver side.
  • 5 Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde.
  • 6 Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 minut.
  • 7 Skær enderne af appelsinerne.
  • 8 Skær skal og den hvide hinde af.
  • 9 Skær appelsinerne i skiver.
  • 10 Skær rødløget i tynde skiver. Snit salaten.
  • 11 Fordel appelsinskiver, løg og salat i et fad.
  • 12 Pisk olivenolie med salt og peber og dryp det over salaten.
  • 13 Rist nødderne gyldne på en tør pande og drys dem over.
  • {{recipeDoneText}} Timianflæsk med appelsinsalat

Opskriften er udviklet af