Timianbagt roastbeef med grillet majssalat og cremefraiche

Energiinformation

  • Energi pr. person 3573 KJ
  • Energi pr. person 850 Kcal
  • Protein 36 %
  • Kulhydrat 21 %
  • Fedt 43 %

Sådan gør du

  • 1 Drys roastbeefen med godt med salt og peber. Pak roastbeefen ind i timiankviste og bind dem fast med kødsnor. Grill den på alle sider og steg den færdig ved indirekte varme, indtil kernetemperaturen rammer 55-60 C.
  • 2 Lad den hvile i 15 minutter. Fjern snor og timian og skær den i skiver.
  • 3 Kog kartoflerne møre.
  • 4 Skyl forårsløgene godt og skær dem ud i tynde skiver. Pres hvidløg ned i cremefraichen, bland med forårsløg og smag til med salt og peber.  
  • 5 Grill majsene på alle sider. Læg dem til side.
  • 6 Vask spidskålen og fjern de yderste blade og roden. Halver og hak det fint. 
  • 7 Vask persillen og hak den groft. 
  • 8 Skyl tomaterne og skær dem i mindre stykker. 
  • 9 Skær cheddarosten ud i små tern. 
  • 10 Vend spidskål, persille, tomater og cheddarost. 
  • 11 Skær kornene fri af de afkølede majskolber. Drys majskornene over salaten. 
  • 12 Server skiver af roastbeef med kogte kartofler, salat og dressing.
  • {{recipeDoneText}} Timianbagt roastbeef med grillet majssalat og cremefraiche

Opskriften er udviklet af