Tigerrejer med nudler i chili- og ingefærsky

Vi vælger de rå tigerrejer, som vi piller, før vi steger dem. Du kan også vælge at stege dem med skal og pille ved bordet.

Sådan gør du

  • 1 Pil skallen af rejerne, og kom på et fad. 
  • 2 Skær chilien over på langs, og fjern kernerne. Skær i små tern, og fordel over rejerne. 
  • 3 Skræl og riv løg og ingefær ud over rejerne. Drys sukker over, og vend rundt.
  • 4 Tilbered nudler efter anvisning på emballagen. 
  • 5 Kom olie på en hed teflonpande eller wok, og svits rejerne i 3-4 minutter. Pres limesaft over rejerne, og tag fra varmen.
  • 6 Skær agurken igennem på den lange led. Skrab kernerne ud, og skær i tynde skiver. 
  • 7 Vend nudler med rejer og agurk og peanuts, og servér med lidt frisk koriander.
  • {{recipeDoneText}} Tigerrejer med nudler i chili- og ingefærsky

Opskriften er udviklet af