Thy med stegte hvidløg og korianderfrø

Sådan gør du

  • 1 Giv hvidløgsfeddene et smæk med den nederste del af håndfladen.
  • 2 Skindet har nu løsnet sig og kasseres. Kom hvidløgsfedene i en stenmorter og tilsæt lidt havsalt. Mos, indtil der opstår en meget grov mos.
  • 3 Varm en pande op og hæld godt med olivenolie på. Tilsæt hvidløgene.
  • 4 Sautér ved lav varme, indtil de er gyldenbrune og sprøde. Tilsæt de knuste korianderfrø og sautér et par minutter. Krydr med havsalt.
  • 5 Opbevar blandingen i en lufttæt glasbeholder på et mørkt, tørt og køligt sted fx i køleskabet. Her kan blandingen holde sig fint i en uge. Brug den ovenpå Thy osten, som en sprød nøddeagtig smag. Eller vend den i en grøn salat, tilsat grove Thy terninger.
  • {{recipeDoneText}} Thy med stegte hvidløg og korianderfrø

Opskriften er udviklet af