Thaisalat med ingefær, mango og kalv

Sådan gør du

  • 1 Krydr kødet med salt, peber og sesam. Steg det derefter på en panden. Krydr derefter den anden side med salt, peber og citronpeber. 
  • 2 Læg spidskålsbladene klar på en tallerken. Krydr dem med hvidløgsolie og limeskal.  
  • 3 Skær kinaradise, gulerødder, chili, frisk ingefær og rødløg i fine skiver. Læg skiverne i en skål og vend dem med friske koriander, spinat, fiskesovs, teriyakisauce og limesaft. Kom derefter skiver af mango i skålen. 
  • 4 Steg de hvide asparges på panden med kødet. 
  • 5 Anret den friske salat fra skålen i kålbladet med skiver af kød og de pandestegte asparges. 
  • {{recipeDoneText}} Thaisalat med ingefær, mango og kalv

Opskriften er udviklet af