Thaisalat med hakket gris, chili, lime, koriander og spidskål

Thaisalat med hakket gris, chili, lime, koriander og spidskål

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2240 kJ
  • Energi 533 kcal
  • Protein 29 g
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrat 68 g
  • Kostfibre 4 g
  • 1

    Beskrivelse

    Kog jasminris efter pakkens anvisning og hold dem varme. 

  • 2

    Snit rødløg, chili og hvidløg fint. 

  • 3

    Snit spidskål i fine strimler og hak koriander groft. 

  • 4

    Pres lime for saft og bland det sammen med fiskesauce og sukker. 

  • 5

    Steg kødet af i olie i en wok eller på en meget varm pande i ca. 4-5 minutter. Tag kødet af varmen og vend det sammen med resten. 

  • 6

    Anretning

    Anret salaten i dybe skåle og server med ris.

  • Så er det spisetid! Thaisalat med hakket gris, chili, lime, koriander og spidskål

Tip

Kan laves med hakket okse, lam og kylling. Hvis man ikke ønsker retten for stærk kan man tage kernerne ud af chilien.

Opskriften er udviklet af