Thailandsk karrypasta
I Thailand elsker man karryretter, og karryen er i høj grad baseret på chili. Lav din egen chilipasta. Opskriften stammer fra kogebogen "Karry", der er skrevet af Hanne Holm
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Stød korianderfrø, spidskommen og peberkorn i en morter – krydderierne kan evt. tørsteges først, så er de nemmere at knuse
  • 2 Tilsæt de øvrige ingredienser en ad gangen i den nævnte rækkefølge og stød dem til en pasta i en morter
  • 3 Opbevar karrypasta på køl og dækket med smagsneutral olie i glas med låg
  • Så er det spisetid! Thailandsk karrypasta

Tip

Korianderrod er roden og de nederste stilke (uden blade) på korianderplanten.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier