Sødme og krydderier klæder svinekød. Det er en klassisk kombination i Nordthailand og absolut værd at prøve.

Sådan gør du

  • 1 Kog ris efter anvisning på emballagen.
  • 2 Svits kødet i en god sjat olie. 
  • 3 Hak hvidløg og chili og svits med. Når kødet er gyldent, drysses sukkeret over og retten svitser, indtil sukkeret er brunet. 
  • 4 Tag kødet fra panden.
  • 5 Skær bønnerne i mindre stykker. 
  • 6 Kom lidt mere olie på panden og svits bønnerne kort. Hæld 1 dl vand på panden og lad bønnerne simre møre i et par minutter.
  • 7 Bland ris med kød og bønner, smag til med fishsauce og server.
  • 8 Tip: Hvis du er meget glad for kød, kan mængden fordobles. Men steg i to omgange for at sikre den dejlige, sprøde konsistens.
  • {{recipeDoneText}} Thaikrydret svinekød

Opskriften er udviklet af